2012. október 1., hétfő

Méregtelenítsünk!

Már nem összeesküvés-elmélet, hanem tény - Amerika és Németország is elismerte - hogy vegyi permetezéssel mérgeznek minket küzdenek a globális felmelegedés ellen. 

A száraz tények: 
Báriumot, magnéziumot, alumíniumot, nano-szálakat, stronciumot, baktériumokat, spórákat és más vegyi anyagokat juttatnak a Föld légkörébe. Ezek az anyagok 1-2 hét alatt elérik a talajt, a vizeket, vagyis folyamatosan lélegezzük be, fogyasztjuk el a mérgező vegyületeket. 

A tünetek, amiket okoznak: szemégés, migrénes fejfájás, szorongás, szabálytalan szívverés, magas vérnyomás stb. 

(Forrás: VILAG HELYZETE.com)

Nem szeretnék itt és most a háttérről és a miértekről beszélni - talán majd egy későbbi bejegyzésben - pillanatnyilag az a fontos, hogy "tüneti kezelést" alkalmazzunk, védjük magunkat és gyermekeinket a káros hatások ellen, valamint felhívjuk embertársaink figyelmét a veszélyre.
(Globálisan, "nagyban" úgyis csak Isten tud megoldást nyújtani az ilyen és ehhez hasonló problémákra, no, meg az a néhány elkötelezett földi halandó, akik köztünk járnak, és akik hajlandóak, és nem utolsó sorban alkalmasak, képesek "megmozdulni" az emberiség élhetőbb jövőjéért.) 

Az alga, a fokhagyma, a medvehagyma, az almaecet és a szelén segítenek a nehézfémek szervezetből való eltávolításában, fogyasszuk ezeket a megfelelő módon és mennyiségben, lehetőleg természetgyógyász által meghatározott adagban és időközönként. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése